вівторок, 9 лютого 2016 р.

Security Hole #18 - 2 березня

Вже зовсім скоро плануємо провести новий Security Hole #18!

Для тих, хто з нами вперше, нагадаємо що Security Hole - це міні-конференція, метою якої є обмін досвідом в сфері інформаційної безпеки, рекомендації по захисту даних і розробці секьюрних продуктів, та й просто цікаві історії з практики security спеціалістів та зі світу хакерів.



Цього разу на Security Hole ви почуєте цікаві історії від Ігоря Беляєва, який на прикладі одного з гігантів IT ринку України вкотре нагадає про важливість комплексної безпеки компаній, а також розповість про один з security трендів 2016 року - криптолокери, на прикладі реальних таргетованих атак на фінансовий сектор.
А Назар Тимошик поділиться своїм досвідом по Cloud Security та детально розповість як захистити ваш Амазон солюшн від взлому.

Коли?  2 березня о 19-00
Де?      головний офіс компанії SoftServe (м. Львів, Садова 2А)
Реєстрація


1 коментар:

  1. Дякую за проведення таких конференцій та цікаву інформацію! Питання дійсно актуальні. Як побажання для наступних заходів - можливо є сенс взяти менше питань, але більш детально зосередитися на них. Показати кілька скріншотів з коментарем "замовник лох, ми їх зламали" - ну якось замало для ІТ комьюніті, яке переважно відвідує конференцію. Тема про безпеку в "хмарі" дуже цікава - було б цікаво почути про це і на наступних мітингах. Дякую!

    ВідповістиВидалити