вівторок, 7 липня 2015 р.

Буде цікаво бо - говоритимемо про проблеми безпеки АЗС і Українську кіберармію

16 липня у Львові у головному офісі компанії SoftServe (Садова 2А) пройде вже сімнадцята по рахунку міні-конференція Security Hole.

Місією Security Hole є обмін досвідом реалізації та тестування механізмів безпеки та захисту клієнтських даних під час розрбки програмних продуктів. 
Security Hole як міні-конференція розпочався на СофтСерві ще з вересня 2013 рокуSecurity спеціалісти будуть ділитися своїми підходами до тестування, рекомендаціями як писати безпечний софт та й просто цікавими історіями з світу хакерів. 



Цього разу на Security Hole #17 ви зможете почути реальні історії від:

Станіслав Бреславський “Taking down the Petrol Station”

Станіслав поділиться досвідом його команди по тестуванню на проникнення (Penetration Testing) одної з найбільших світових бензинових корпорацій представлених в Україні. Короткий огляд успішних мережевих, вірусних атак, вразливостей веб-сервісів та прикладів Соціальної Інженерії дасть вам розуміння як справжні хакери атакують компанії-жертви та крадуть мільйони.

Євген Докукін “Ukrainian CyberArmy: Challenge Accepted”

Євген лідер і застновник Українських кібервійськ. Та робота яку він робить є по своїй суті монументальною, це те чим би частково мало б займатися СБУ, CERT UA ітд, просто в них нема ресурсів, досвіду ітд.

Євген поділиться досвідом створення онслайн спільноти Українські кібервійська, організації волонтерів, проблемами на цьому шляху та розкаже про основні цікаві знахідки, взломи облікових записів терористів, прослуховування преговорів та інше.

Буде багато цікавого, не пропустіть!

P.S. Для тих хто не зможе прийти фізично доступна віддалена трансляція: https://softserveinc.webex.com/softserveinc/j.php?MTID=m4d344132a90d715cd10d0f7ba1552250
Meeting password:hack

Додати подію в календар
 

Немає коментарів:

Дописати коментар